čtvrtek 1. února 2018

My něco slavíme? Už zase!

     Už párkrát jsem se zmiňovala o tom, že žiju v dlouhodobém vztahu. S partnerem jsme spolu již 16. rokem a musím říct, že tenhle stav mi naprosto vyhovuje a vidím v něm téměř jen samé výhody. Jednu obrovskou nevýhodu dlouhodobé soužití ale má. Dárky! Nesmějte se, když jste s někým krátce, máte ohromné možnosti, čím partnera obdarovat (pokud vám teda není 15 a nejste zrovna bez kapesného:) ). Jenže po mnoha letech obdarovávání je to prostě už těžké, nápady na dárky se postupně vyčerpaly, a pokud chcete partnera pořádně překvapit, musíte se hodně snažit při vymýšlení vhodných překvapení. S mužem máme dárky rádi oba dva a "slavíme" toho hodně - samozřejmostí jsou narozeniny, svátky a Vánoce. K tomu ale ještě máme výročí svatby, výročí chození, Valentýn a občas si dáváme dárky prostě jen tak.



     Před nedávnem se ke mně dostal naprosto dokonalý dárek a jelikož věřím, že spousta z vás má taky občas problém se sehnáním perfektního dárku, rozhodla jsem se o tenhle tip s vámi podělit. Je to kniha. Ale ne jen tak obyčejná. Jedná se vlastně o takový bláznivý deník pro zamilované, kam si můžete zaznamenávat všechno, co jste ve vztahu zažili. Ale pozor, to zdaleka není všechno. Tahle knížka vás totiž donutí plnit různé úkoly - od těch řekněme normálních, až po ty hodně hodně ujeté. Zajímá vás, jaké úkoly to například jsou?



  • Celý měsíc řešte spory tím nejjednodušším způsobem - kámen, nůžky, papír! Kdykoliv se na něčem nebudete moct dohodnout, sáhněte po této hře a je to.
  • Vytvořte si svou časovou schránku. Shromážděte několik věcí, které vám připomínají tento den či rok a zahrabte je na bezpečné místo. Schránku nevyzvedávejte až do určitého speciálního dne v budoucnu, který si zvolíte.
  • Každý miluje masáž. Počkejte, až se setmí, rozmístěte svíčky, pusťte uklidňující hudbu a masírujte. Toto samozřejmě platí pro oba, nejen pro kluka.
  • Pochlubte se svými nejtrapnějšími fotkami z dětství.
A přitvrdíme... :)
  • Přihlaste se na několikahodinový kurz o něčem, o čem ani jeden z vás nic netuší. Dělejte, že se neznáte. Postupně se začněte bavit a sbližovat. Na konci kurzu se přede všemi polibte.
  • Po stylu koček, bez palců... Celý den nesmíte používat palce. Můžete si je zalepit lepící páskou k dlaním, abyste nepodváděli.
  • Jděte na veřejné místo a zničehonic si lehněte na zem. Po dvaceti sekundách se zvedněte a jděte dál, jakoby se nic nestalo. Kdyby se vás lidé ptali, co se děje, s kamennou tváří odpovězte, že jste si chtěli jen na chvíli lehnout. Nic víc.
  • Jděte do restaurace a předstírejte, že jste cizinci. Každý si vyberte vtipný akcent, třeba indický nebo italský. Držte se ho poté celou dobu - jak při konverzaci s obsluhou, tak se sebou.
  • Zavolejte na náhodné číslo a řekněte, že teď nemůžete mluvit a položte to.



     Výzev a úkolů zde najdete přes 180, takže si troufám říct, že vám zaplnění celé knížky zabere hodně času. Knížku jsem objednávala teprve před nedávnem, takže my jsme zatím stihli splnit jen pár výzev, ale už při čtení jsme se neskutečně nasmáli a pobavili se. Na některé výzvy jsem opravdu zvědavá, ale jelikož jsme s mužem pro každou srandu a špatnost, jsem přesvědčená, že splníme úplně všechny! A moc se na to těším. Jen zaznamenávat budu muset všechno já, protože David na psaní moc není (jako většina příslušníků silnějšího pohlaví, že:) ).



     Jelikož se blíží Valentýn (ano, samozřejmě vím, že ho neslaví každý), myslím, že tohle je naprosto perfektní dárek pro zamilované. Rychlost dodání byla neskutečná, jeden den jsem objednala a druhý den už jsem měla knížku doma, takže se nebojte, dodání určitě stihnete. Knihu seženete ve více obchodech, já objednávala přímo na oficiálních stránkách


Trochu seriózněji a vážněji...


    Pokud vám tahle legrace přijde na vás až moc bláznivá, mohu doporučit ještě jednu hodně povedenou knížku. Jedná se o Časosběrnou kroniku naší rodiny, která má naprosto seriózní a dokumentární charakter. Je rovněž určena pro zaznamenávání vzpomínek a vystačí vám na celých 10 let. My jsme ji s mužem dostali k Vánocům a myslím, že musí potěšit snad opravdu každého! 




     A jelikož vím, že blog čte i docela dost mužů (což mě upřímně hodně překvapilo), doporučím ještě jeden dárek speciálně pro holky a ženy. A to jsou náušnice. Já se přiznám, že jsem náušnicový maniak a příležitost, kdy bych nedostala k něčemu náušnice, považuju za naprosto promarněnou:) Muž to naštěstí ví (není divu po těch letech) a taky to chápe. Občas mě překvapí a vybere on, občas si náušnice vyberu sama a muž je jen zaplatí. Před nedávnem jsem objevila skvělý eshop, kde mají hodně zajímavé a neokoukané šperky, a jelikož jsem byla moc spokojená jak se zbožím, tak s rychlostí a jednáním, mileráda vám ho doporučím. Jedná se o obchod Beyou.cz  Pokud zde budete chtít něco koupit, můžete použít slevový kód G8GT1760, který vám zajistí slevu 10 %. Ale pozor, sleva platí jen do konce února.






     Já si vybrala náušnice Yvone s modrými krystaly a kamkoliv jsem je zatím vzala, tak sklidily ohromný úspěch. A vůbec se tomu nedivím, jsou úchvatné.

     A jak to máte s obdarováváním svých nejbližších vy? Baví vás to nebo to berete jako nutné zlo?

5 komentářů:

  1. Ahoj Veru, zrovna si llám hlavu, čím obdarovat manžela k narozeninám a hned i k svatku, který slaví tyden po narozeninách. Vybrat něco co ho zaujme je vyzne tezky...Se mnou je to jednodussi. Knížky bych brala obe hned :-))))

    OdpovědětVymazat
  2. Mě to baví, když mám vymyšlené, co manželovi dát :-D . Přemýšlím nad tím vždy hodně dopředu, abych měla dárek promyšlený. Musím ale říct, že letos se manžel hodně vybičoval, když jsem měla svátek. Objednal si doručení květin Brno a nechal mi je poslat do práce i se zamilovaným vzkazem. Bez tak se chtěl ale před kolegyněmi ukázat, jaký je to skvělý manžel, což se mu teda povedlo :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši to je romantické. :) Mně takhle manžel jednou nechal poslat květiny do práce na Valentýna, to mi udělalo obrovskou radost. Ale třeba právě Valentýna jsme si letos konečně po dlouhé době užili společně, protože jsme měli oba volno. Řekli jsme si, že bychom mohli podniknout něco společně, tak jsme zkusili takové ty tantra masáže. Znáte to? Jestli ne, tak na to s manželem zkuste zajít, stojí to za to. :)

      Vymazat
  3. Já si nemohu pomoct, ale kdybych měla nějakou lépe placenou práci, tak bych se snad i o toho mého partnera starala lépe. Já vím že on tou prací jenom žije, a já to tak nemám. Nedělám věci které mě baví a nechápu jaké to ani může být. Máte to tak někdo?

    OdpovědětVymazat
  4. Můj přítel dost často kupoval dárky na posledních chvíli. Jednou se mu to málem nevyplatilo když mně musel přes rozvoz květin Praha objednat základní puget jinak bych teda byla hodně rozzlobená. někdo by se mohl myslet že jsem na něj byla naštvaná ale opak je pravdou

    OdpovědětVymazat