Potřebujeme:
220 gramů moučkového cukru
1 vanilkový cukr
150 gramů másla
120 gramů strouhaného kokosu
1/2 konzervy Salka
blanšírované mandle
strouhaný kokos na obalení kuliček
Postup:
Máslo rozpustíme, přidáme cukr a pořádně prošleháme - nyní necháme zcela vychladnout. Do vychladlé hmoty přisypeme kokos a přilijeme Salko. Opět pořádně prošleháme a dáme na 2 hodinky odpočinout do lednice. Poté už jen zbývá koulet kuličky (dovnitř dáváme celou mandli) a na závěr je obalit v míse se strouhaným kokosem. A můžeme konzumovat. Uchovávají se v lednici, ale myslím, že vám stejně dlouho nevydrží:)
Dobrou chuť a doufám, že budete tak nadšení, jako jsme my:)
Žádné komentáře:
Okomentovat